Ce trebuie să faci petru a avea succes în videochat

Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă videochat-ul, ce presupune această activitate și cum să reușești într-un job videochat, sperăm ca următoarele scrise de noi aici să te lămurească puțin mai mult din ce ai citit deja, așa cum bănuim, de altfel. Dacă de la început crezi că această industrie este una facilă și vei face bani cât ai pocni din degete, te înșeli. Dar, dacă crezi că ești o persoană serioasă și ai încredere în tine, atunci ai tot ce îți trebuie ca să reușești într-un job de videochat.

Deci, despre asta este vorba. Despre a fi serios, a fi capabil, a vrea mai mult și a nu te mulțumi cu puțin, de a nu te lăsa atunci când lucrurile par să devină grele, de a nu renunța atunci când crezi că nu mai poți, pentru că atunci lucrurile devin cele mai frumoase. Totul se schimbă când reușești să treci de o barieră auto-impusă de altfel, de fiecare din noi, pentru că așa suntem construiți, să cedăm la prima problemă, să ne stresăm, să ne îmbolnăvim și să ne plângem de milă. Aici nu este cazul și chiar dacă ce spunem noi aici sună ca un monolog de motivare aproape citat din Rocky Balboa, chiar așa este.

Pentru a reuși într-un job de videochat nu trebuie să ai 90-60-90 sau ce criterii se mai „impun” acum de influenceri pentru a te încadra în tipologia idealistă de „femeie perfectă”. Nu trebuie să ai părul lung și strălucitor ca în reviste, nu trebuie să ai haine croite de mărci de renume, nu trebuie să fi studiat la Oxford, nu trebuie nici măcar să ai studii. Aici glumim puțin, trebuie să știi să vorbești coerent și mai mult decât atât trebuie să cunoști măcar la nivel conversațional o limbă străină, care de regulă este engleza, dar, bineînțeles că orice cunoștințe de alte limbi străine deții, este un avantaj, pentru că în privat poți comunica mult mai ușor în limba pe care membrul o cunoaște ca fiind nativă.

Acum că am stabilit că fizic nu ai nevoie de nimic ca să reușești într-un domeniu ca videochat-ul, trebuie să trecem la lucrurile serioase, să afli ce ai nevoie ca să ai succes într-un job de video-chat. Experiența pe care am acumulat-o ca cel mai bun studio de videochat din Mureș ne-a învățat extrem de multe și tot atât de multe am și văzut în rândul persoanelor cu care am colaborat. Prin urmare, am colaborat cu modele care au stat alături de noi 3 luni de zile și colaborăm cu modele care sunt alături de noi de muuuuuulți, foarte mulți ani. De unde această diferență între tipologiile de oameni? Pentru că la bază, fiecare model știe ce vrea, încă de la început, cu mici diferențe, dar motivația este aceeași, respectiv partea motivațională financiară. Însă, ce le face să renunțe așa rapid?

În primul rând, din ceea ce noi am observat, motivația este crucială. Oricât de mult am susține un model și oricât de multe am face (adică orice), persoana respectivă nu își găsește această motivație interioară. Prin urmare, motivația este una dintre cheile care te ajută să reușești în acest domeniu. În al doilea rând, ne referim la răbdare și perseverență, care merg mână în mână. Așa cum o relație de prietenie sau de amiciție nu se construiește într-o zi, tot astfel, și relațiile cu membrii de pe site-urile cu care colaborăm necesită timp pentru a fi construite. Fă un joc de imaginație și întreabă-te acum dacă ai cunoaște un tip care arată super timp de 10 secunde, i-ai dărui un ceas Guess în a 11-a secundă? Nicidecum. Ai prefera să îl cunoști, să îl întrebi chestii, să-i vezi zâmbetul și de ce nu, mai mult. Deci, de asta este nevoie, de „mai mult” și acest mai mult implică timp, ca să poți să cunoști oameni noi, să legi prietenii și bineînțeles răbdare și perseverență. Nu toți membrii sunt perfecți, nu toți membrii au o viață perfectă, de aceea, ca să reușești ai nevoie de răbdare să îi asculți, să îi cunoști mai întâi de toate, apoi de perseverență, să le poți câștiga încrederea și dintre toate miile de modele, tu să fii cea pe care vrea să o sune, să o răsfețe, să îl asculte.

Revenind. Ai motivație, ai răbdare, ai perseverență, cunoști la nivel conversațional o limbă străină (și dacă nu o cunoști, te ajutăm noi). Ce mai ai nevoie să reușești într-un job de videochat? Mai ai nevoie de încredere. Nu în ceilalți (deși în noi poți și trebuie să ai), ci în TINE. Trebuie să ai încredere în tine că poți reuși, că ai tot ce îți trebuie pentru a reuși, că tot ce ai făcut și ai învățat până acum te-au făcut cine ești și ai ajuns până aici. Milităm pentru frumusețea interioară, cea care topește inimi, dar dacă cumva, încrederea ta în tine presupune să faci anumite schimbări exterioare, îți stăm la dispoziție cu orice ai nevoie, pentru că suntem o echipă. Asta este ce au înțeles modelele care au rămas alături de noi de atâția ani de zile (și care câștigă sute și zeci de mii de dolari), că în final, suntem o echipă și ne avem spatele unora altora, ne susținem și ne ajutăm cu absolut orice este nevoie.

Apropo de asta, un ultim lucru de care ai nevoie să reușești într-un job de videochat, este să fii deschisă și sinceră. Cel puțin cu noi. Pe noi te vei baza, noi îți vom fi și prieteni și familie, așa că apreciem mult persoanele care vin și ne spun de prima dată care este situația lor, ce au de gând, cât timp vor să se „joace” în acest domeniu, care sunt aspirațiile și așteptările lor? Vrem să știm tot și tu la fel, vrei să îți iei o piatră de pe inimă și să te descarci, să ne spui „of-ul” tău și împreună să găsim soluția cea mai bună, să te putem ajuta, sau, mai bine zis, să te poți ajuta tu pe tine, cu noi în spatele tău, gata să te prindem ori de câte ori ai putea să cazi.