Videochatul este un domeniu în care poți câștiga mulți bani. Eficiența echipei OnixStudio este dovedită prin câștigurile videochat


Cea mai frumoasă parte a meseriei de model videochat în cadrul studioul Onix din Târgu Mureș și Clujconstă în câștigurile financiare obținute în fiecare perioadă.

Câștiguri Videochat

Ne-am gândit să includem și câștigurile modelelor ce lucrează la OnixStudio . Știm că aceste informații sunt foarte importante pentru orice fată care dorește să devină model de videochat. 

Câștigurile videochat sunt motivul principal pentru care ne alegem un job. Când vine vorba să lucrezi la un studio, prima întrebare pe care ți-o pui este “Care sunt câștigurile din videochat?”. Te întrebi dacă într-adevăr se poate câștiga o sumă atât de mare? Câștigurile sunt, în majoritatea cazurilor, motivul principal pentru care acceptăm sau nu un job.

Câștigurile din videochat pot varia între 1.000$-10.000$. Diferența atât de mare între venituri depinde doar de implicarea fiecăruia. Altfel spus, toate modelele de videochat care au avut ambiția, seriozitatea și răbdarea să învețe tainele acestui job de la trainerii OnixStudio, au reușit să ajungă la performanțele dorite și, respectiv, și-au îndeplinit visul – independența financiară.

Câștiguri OnixStudio

OnixStudio Videochat

Dacă ai peste 18 ani și ești în căutarea unui job bine plătit, înseamnă că ai ajuns unde trebuie! Studioul nostru îți oferă nenumărate posibilități pentru a-ți îndeplini visele! Îți dorești o casă, mașină sau pur și simplu un job cu venituri mari? Suntem alături de tine să ne asigurăm că le obții. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine, noi avem deja!

Programează un interviu ACUM!


OnixStudio Târgu Mureș

 

adresa Adresa: Strada Libertăţii 95, Târgu Mureș

 

telefon Telefon: 0747 637 100

 

whatsapp WhatsApp: 0747 637 100

OnixStudio Cluj

 

adresa Adresa: Str. Migdalului nr.10, Cluj, lângă stadionul CFR

 

telefon Telefon: 0752 575 662

 

whatsapp WhatsApp: 0752 575 662