Procesul de selecție pentru a face videochat este unul extrem de amplu și de complicat, nici măcar nu îl recomandăm, că nu îl trece nimeni, în special testele de inteligență de la Mensa și subiectele de la olimpiada internațională de mate și fizică cuantică de la Beijing. Glumim, evident. Noi ne-am saturat de note serioase și grave, de angajatori sau studiouri care să spună așa „da”, așa „nu” într-un mod impunător și fără posibilitatea de a alege ceva. Întotdeauna există posibilitatea de a alege. Și alegerea o vei face pentru tine și pentru binele tău. Atât de simplu este, iar noi, cei de la Onix Studio, chiar îți vrem binele. Și dacă ai apucat să frunzărești articolele noastre, ai observat ce fel de oameni mișto suntem și înțelegi că deși suntem pe piață de foarte mulți ani, experimentați și serioși, ne place să luăm lucrurile și pe partea cealaltă, cea relaxantă, distractivă și ușoară. Pentru că se poate și noi putem.

Bun, deci revenind la procesul de selecție pentru a face videochat, ce și cum se desfășoară. Sigur că te-ai întrebat: cum pot face videochat?, pentru că altfel nu ai fi aici pe site-ul nostru, citind toate gândurile și sfaturile noastre de zi cu zi. Poți primi răspunsuri concrete și clare la toate întrebările pe care le ai despre tot ce înseamnă videochat, iar tot ce trebuie să faci în acest sens, este să ne faci o vizită. Bem o cafea și discutăm absolut orice, dar în același timp, găsim și soluții pentru eventualele probleme. Dacă spre exemplu, nu ai unde să stai, te-au dat afară părinții, partenerul, nu mai ai un loc de muncă și nu mai ai cum să plătești chiria, toate acestea le discutăm de la bun început și găsim soluții. Cum se spune, pentru fiecare problemă, există cel puțin două soluții, una simplă și una mai complicată. La noi nimic nu este complicat, așa că toate se vor aranja cu ușurință. Dispunem de spații de cazare și poți sta la noi gratuit, minim 3 luni de zile sau până în momentul în care reușești să câștigi suficienți bani ca să te poți întreține.

Am rezolvat simplu cu cazarea, ce alte probleme ar mai fi? Nu ai bani pentru nimic. Nu este nicio problemă, ne-am confruntat cu astfel de situații și tocmai în acest sens, venim cu ajutor și oferim un „bonus”, salariu sau cum vrei să îl numești, garantat, tot pentru primele 3 luni de principiu, ca să îți iei un stres de pe inimă și să ai cum să trăiești. Am rezolvat și această problemă, ce ar mai fi? Păi poate să fie problema timpului, adică mai ai un job și ai nevoie de bani suplimentari, mergi la facultate și nu poți lipsi de la cursuri, seminarii sau examene sau trebuie să ai grijă de bunici, copii sau părinți și nu ai timp decât part-time pentru a munci. În acest sens, avem soluții simple. Programul studioului nostru este împărțit pe 3 ture, astfel încât cele 24 ore din zi să fie acoperite. Există tura de 8 ore de dimineață, tura de 8 ore de după-amiază și există și tura de 8 ore de noapte. Aceste ture sunt menite să acopere un program full-time, dar ținând cont de programul și de obligațiile tale, poți lucra și part-time, respectiv 4 ore într-o tură aleasă de tine, sau chiar hibrid, 6 ore. Nu ești sigură nici de această modalitate, nu este nicio problemă, în funcție de situația ta, putem cu siguranță să îți oferim un program flexibil și adaptat pentru tine în special.

Toate aceste probleme pe care le considerăm cele mai importante vor fi discutate (trebuie să ni le spui, altfel nu știm despre ele) și prin urmare vor fi rezolvate încă de la prima ta vizită, sau „interviu”, să ne exprimăm oficial. Toate acestea în sine, fac parte așadar din procesul de selecție prin care vei trece, după care ajungem să discutăm despre lucruri mai concrete.

Te vom întreba dacă ai mai lucrat în acest domeniu, iar dacă nu ai mai lucrat, îți vom prezenta istoria videochatului și cum aceasta a schimbat și schimbă vieți de-a lungul timpului și în prezent. În funcție de personalitatea ta, vei alege pe ce ramură de videochat vei opta să lucrezi, respectiv cea de adult sau cea de non-adult. Dacă deții cunoștințe considerabile de limba engleză, dar și de cultură generală și ești o fire foarte sociabilă, deschisă, prezentabilă și inovatoare, poți încerca să lucrezi pe ramura de non-adult. Chiar dacă în general sumele de bani care se câștigă pe ramura de adult sunt mult mai mari decât cele care se obțin pe ramura de non-nude, există întotdeauna excepții și persoane care câștigă la fel de mult sau chiar mai mult pe această ramură, datorită propriei personalități, așa cum am precizat mai sus.

Ulterior alegerii ramurii pe care îți vei desfășura activitatea, procesul de selecție pentru a face videochat presupune să ne pui la dispoziție documentele tale de identitate, pentru a proceda la crearea contului și a profilului tău pe platforma sau platformele de livestreaming. După ce primim aprobarea contului și acesta este activ, te-ai putea apuca de treabă, dar nu o poți face până când nu realizăm o ședință foto profesională, pentru a crea un profil super sexy și atrăgător. Dacă ai făcut vreo asemenea ședință în timpul tău liber și dispui de fotografii de calitate superioară și nu selfiuri, le putem folosi bineînțeles, să grăbim cumva procesul. Pozele profi sunt impuse de platformele de livestreaming, pentru că se dorește o colaborare cu persoane care mențin ridicat un standard de calitate al site-ului, așa cum este cazul și pentru o cameră aranjată elegant, alături de o aparatură video-audio de înaltă calitate și iluminare impecabilă.

Ultima parte a procesului de selecție vizează completarea profilului cu informații despre tine pe care dorești să le împărtășești, hobby-uri, etc. și bineînțeles un training inițial cu o persoană experimentată, care să te învețe tot ceea ce știe, pentru a te face cea mai bună.