Life is not perfect but your LiveChat Studio can be!

Dacă ai peste 18 ani și ești în căutarea unui job bine plătit, înseamnă că ai ajuns unde trebuie! Studioul nostru îți oferă nenumărate posibilități pentru a-ți îndeplini visele! Îți dorești o casă, mașină sau pur și simplu un job cu venituri mari? Suntem alături de tine să ne asigurăm că le obții. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere în tine, noi avem deja!

Testimoniale OnixStudio Videochat

Georgiana


Deși am lucrat în mai multe studio-uri până am ajuns la OnixStudio, doar aici am găsit ceea ce căutam: Liniște, înțelegere, corectitudine și respect, lucruri care cred că sunt esențiale în acest job. Rămâne să se convingă fiecare de acest lucru!

Alexandra


La OnixStudio am reușit să-mi dezvolt abilitățile de comunicare și relaționare într-o măsură excelentă. Am învățat să ascult și să înțeleg nevoile și dorințele utilizatorilor, oferindu-le o experiență pozitivă. Acest lucru m-a ajutat să devin mai empatică și mai înțelegătoare în relațiile mele personale.

Ioana


Lucrând ca model în studioul de videochat Onix, mi-a crescut încrederea în mine și am învățat să mă apreciez mai mult. Am avut posibilitatea de a-mi exprima creativitatea și de a interacționa cu oameni din întreaga lume. Este o experiență satisfăcătoare și plină de învățături ce mi-au schimbat viața în bine.

Andreea


Vă spun cu sinceritate că singurul regret pe care-l am este că nu am început să fac asta mai devreme. Întotdeauna mi-a fost frică despre ce o să creadă prietenii, familia despre mine. Mi-am dorit să fiu independentă financiar, iar OnixStudio m-a ajutat.

Gabriela


Aveam nevoie de bani și de un program care să îmi permită să lucrez part-time și să pot ajunge și la facultate. Angajându-mă la OnixStudio am reușit să duc totul la bun sfârșit și să îmi cumpăr și mașina mult visată. Managerul și suportul tehnic sunt de nota 10. De ce să schimb un loc de muncă atât de bun și profitabil? Mulțumesc, OnixStudio!

Anais


Mă bucur că am ales să lucrez la OnixStudio, eu fiind din Brașov, nu aveam prietene în Târgu Mureș cu care să pot socializa. Acum vreau să îmi cumpăr un apartament aici și sper ca până la sfârșitul anului să reușesc acest lucru. Din punct de vedere financiar pot spune că videochatul este cea mai rapidă cale de a face bani mulți cu minimum de efort.

Contact Videochat

OnixStudio Târgu Mureș

 

adresa Adresa: Strada Libertăţii 95, Târgu Mureș

 

telefon Telefon: 0747 637 100

 

whatsapp WhatsApp: 0747 637 100

OnixStudio Cluj

 

adresa Adresa: Str. Migdalului nr.10, Cluj, lângă stadionul CFR

 

telefon Telefon: 0752 575 662

 

whatsapp WhatsApp: 0752 575 662