OnixStudio Târgu Mureș - management de top cu experiență de peste 16 ani


Nu poți visa la câștiguri fabuloase dacă lucrezi în studiouri mici! Sistemul nostru inovativ de training videochat îți oferă toate informațiile și trucurile de care ai nevoie pentru a reuși!

OnixStudio Târgu Mureș

OnixStudio este locul în care TU îți poți pune în valoare calitățile fizice și intelectuale! Aici nici un vis nu este de neatins!

OnixStudio Târgu Mureș își propune să reunească tot ce este mai bun pe piața videochat în Târgu Mureș. Experiența noastră de peste 16 ani, ne-a învățat că pentru a avea succes trebuie să te dezvolți și să te reinventezi ori de cate ori este cazul. Rolul nostru în cariera unui model de videochat în Târgu Mureș este să o ajutăm să își materializeze propriile vise și să obțină câștiguri  videochat cât mai mari. Experiența și înțelegerea reală a modelelor a dat naștere succesului OnixStudio.

Onix Studio - management de top cu experiență de peste 16 ani 

Ca în orice alt domeniu, activitatea de videochat este reglementată de legi pe care OnixStudio Târgu Mureș le respectă în totalitate. Fiecare model va încheia un contract care specifică clar drepturile și obligațiile părților și care, bineînțeles, respectă 100% legislația în vigoare.


Ești gata să faci parte din echipa OnixStudio Targu Mureș?


0752 575 662

Studio Videochat Târgu Mureș

Dorim să îți punem în valoare frumusețea, naturalețea și senzualitatea, iar acest lucru poate fi făcut numai dacă folosim echipamente performante, ce reușesc să scoată la lumină detalii și frumusețea modelului de videochat. Toate camerele în care lucrează modelele noastre sunt confortabile și dotate cu tot ceea ce îi trebuie unui model videochat ca să se deconecteze de la realitatea exterioară și să se scufunde într-o poveste în care membrii se simt atrași de ele.

În plus, tu ești cea care alege orele de lucru, fie că dorești să lucrezi în timpul zilei sau de noapte, în funcție de programul tău zilnic și de celelalte activități și obligații pe care le ai. Dincolo de tehnologie și amenajarea spațiilor, pentru noi contează cel mai mult oamenii și profesionalismul lor. Angajații noștri sunt cei mai buni în ceea ce fac și nu lasă loc greșelilor.

Angajări Videochat Târgu Mureș

Descoperă tot ceea ce îți pune la dispoziție o carieră în videochat.

Sistemul nostru inovativ de training videochat în Târgu Mureș îți oferă toate informațiile și trucurile de care ai nevoie pentru a reuși: ai trafic de calitate pe site-urile cu care lucrezi, beneficiezi de make-up înainte de fiecare tură pentru a arăta mereu impecabil, trainerii te vor ajuta să-ți pui în valoare atuurile și să ascunzi micile imperfecțiuni, fotografa noastră se va asigura că ai cele mai atractive albume foto și… nu în ultimul rând… echipa de management care lucrează permanent pentru ca tu să ai mereu comisioane preferențiale și beneficii extra față de modele videochat din alte studiouri!


Nu poți visa la câștiguri fabuloase videochat dacă lucrezi în studiouri mici! Nu poți aspira la membri care petrec ore bune în privat cu tine, dacă internetul pică în fiecare minut, camera din care lucrezi arată jalnic, iar calculatorul și camera web sunt vechi! OnixStudio Târgu Mureș îți oferă o locație luxoasă, ușor accesibilă și dotată cu aparatură de ultimă generație. Investim constant în confortul modelelor noastre, motiv pentru care ne bucurăm de aprecierea atât a site-urilor cât și a membrilor care adoră să converseze cu modelele noastre!