Cele mai frumoase cariere încep cu un vis și o poveste!


OnixStudio reprezintă un brand recunoscut astăzi în videochat. Avem o experiență vastă cu studiouri performante atât în Târgu Mureș cât și în Cluj.

Angajari Videochat Târgu Mureș

OnixStudio transformă cele mai îndrăznețe visuri în realitate!

În urma unei angajări ca model videochat în echipa OnixStudio, vei avea parte de independența financiară la care ai visat mereu. Vei avea în spate o echipă de profesioniști care îți vor fi alături în drumul tău către independență și prosperitate financiară. Pentru a te angaja, tot ce trebuie să faci este să te înărmezi cu determinare și să crezi cu tărie în potențialul pe care îl ai iar de restul ne vom ocupa noi. Experiența, locația de lux, aparatura high-tech dar și confidențialitatea sunt lucruri ce transformă OnixStudio în locul de muncă ideal pentru femeile care își doresc să aibă control absolut asupra propriei lor vieți.


0747 637 100

Avantaje OnixStudio Videochat


La OnixStudio sesiunile de training se vor realiza în funcție de personalitatea ta.

Încă din prima zi, beneficiezi de o echipă ce îți va oferi un training profesionist. Trainerii noștri au experiență în domeniu și au grijă în primul rând de bunăstarea ta dar și de relaționarea cu membrii, urmăresc în timp real conversațiile și intervin cu recomandări și sugestii acolo unde este necesar. Trainerii OnixStudio se vor asigura mereu că ai atitudinea corectă, îmbrăcămintea și machiajul corect dar și abordarea membrilor, atât în zona de free cât și în privat. Echipa de traineri OnixStudio te va învăța toate secretele din acest domeniu, astfel încât tu să poți deveni un model de TOP cu încasări cu mult peste medie.

0747 637 100

Angajări Videochat Cluj

Ești gata să faci parte din echipa OnixStudio ?

La OnixStudio, fiecare colaborare între model și studio este recunoscută oficial, printr-un contract artist-interpret. În acest fel drepturile și obligațiile fiecărei părți sunt transparente și nu conțin clauze ascunse. Folosim o formă legală de angajare care vă va avantaja, oferindu-vă posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate și pensii. Respectăm întotdeauna condițiile contractuale și datele fixe de plată a salariului bilunar (la fiecare 2 săptămâni). Știm că informațiile din videochat sunt importante, de aceea veți primi de două ori pe lună un document suplimentar, în care sunt reglementate detalii legate de venituri, comisioane și impozite.