CÂȘTIGURI EXTRAORDINARE

Deoarece în ultimul timp am avut o mulțime de persoane care ne întrebau despre câștigurile REALE ale unui model videochat, am decis să vă prezentăm câștigurile unor modele videochat din cadrul studioului nostru.

Vă prezentăm astfel primul nostru model care a lucrat exclusiv pe site-ul Livejasmin în anul 2021, având încasări de 100.664 $, lucrând doar 806 ore și având o medie de 124$/oră.

poza-1-articol

Acest model și-a continuat ascensiunea pe site în anul 2022 pană in ziua de azi, ajungând la suma de 597.521$, lucrând doar 791 ore și având media de încasări de 755$/oră and STILL COUNTING…

poza-3-articol

O CARIERĂ FRUMOASĂ DE MODEL VIDEOCHAT

Ne mândrim cu cea mai mare experiență în industria videochatului, lucru care a determinat să fim constant în topurile LiveJasmin.

Legalitate 100%. Lucrăm doar cu contract de muncă sau contract de colaborare declarate.

Experiență în domeniu. Suntem un brand din Târgu Mureș cu o vechime de peste 16 ani.

Suntem o echipă tânără care va face tot posibilul ca tu să te simți în largul tău.

Confidențialitate. Îți vom garanta siguranța ta astfel încât nimeni să nu afle domeniul tău de activitate.

Cerințe Angajare Videochat

Există câteva cerințe sau criterii generale care sunt necesare a fi îndeplinite, pentru a te putea angaja ca model videochat.

Te așteptam la interviu

+4 0747 637 100

Profită de avantajele oferite de OnixStudio

Cazare gratuită pentru modelele ce doresc să se relocheze

DA! Ai citit BINE!! Dacă ești din afara județelor Mureș și Cluj și îți dorești să lucrezi la noi, să ai un venit lunar cu care să fii confortabilă și să rămâi la tine în țară, în primele luni iți oferim cazare gratuită într-un apartament de lux aflat la mică distanță de sediile noastre.

8
angajari2

Salariu garantat în primele 3 luni de 15.000 Ron

Modelele cu experiențã, implicate și care urmeazã un program de lucru de 8 ore pe zi, câștigã in primele 3 luni, garantat minim 15.000 Ron (5000 Ron /lunã).

Modelele fãrã experiențã dar implicate și care urmeazã un program de lucru de minim 8 ore pe zi, câștigã garantat un salariu de 10.000 Ron (3.333 Ron/lunã).
Se poate câștiga și mai mai mult încã din prima lunã, totul ține doar de tine. Modelele Onixstudio ajung sã câștige sume fabuloase încã de la început.

Bonusuri și prime

Se acordă bonusuri substanțiale în funcție de performanță. Vei primi un bonus de recomandare (200 $) pentru fiecare model adus, care va lucra la noi.

Oferim prime cu ocazia sărbătorilor legale, zilei de naștere. Modelele care lucrează de Crăciun, Sfintele Paște și Revelion primesc 80% procent din banii realizați.

Vacanțe plătite integral în locuri exotice din lume.

angajari3 v2
angajari4

Program de lucru flexibil

Programul este flexibil în funcție de nevoile fiecărui model (diferite probleme, facultate, alt job, etc.).

Se poate opta pentru program în 2 sau 3 ture. Vezi intervalele orare aici. Se poate lucra pe secțiunea de adult, dar și cea de non-adult, în funcție de limitele tale. Detaliile le vei afla la interviu.

Confidențialitate

Îți vom asigura confidețialitatea 100%. Se va lucra doar pe site-uri exclusiviste, neaccesibile din România. Vei avea un nickname pe siteurile de videochat care va fi cunoscut doar de tine. Îți sugerăm să nu dezvălui nimănui acest nume. Pe siteurile de videochat îți vei putea alege țările care vrei să fie banate.

angajari5
angajari6

Ședințe GRATUITE de make-up și photo shooting profesional

Pozele și tot conținutul care va fi făcut la OnixStudio este asigurat în totalitate de noi. La sedințele foto vei avea parte de un make-up artist și hair stilist gratuit și o garderobă de unde îți vei putea alege ținutele pentru poze.

Training constant

Angajăm modele cu sau fără experiență.

Îți oferim suport și training constant pentru ca timpul tău de acomodare să fie cât mai scurt și mai profitabil. Te vom ajuta să îți îmbunătățești performanțele, să ajungi cât mai repede un model de succes.

angajari7
2

Aparatură de top și decoruri de lux

Modelele lucrează în camere individuale. Camerele sunt echipate cu aparatură profesională și au cele mai luxoase decoruri. Îți punem la dispoziție și serviciul de curățenie.

Program de lucru și Mod de plată

Programul nostru de lucru este gândit în 3 ture:

Programul de lucru este gândit pe 3 intervale orare:

Plata o realizăm bilunar dar de la caz la caz, putem stabili si altfel.

Dacă te-am convins completează formularul de mai jos sau ne poți scrie pe chat, whastapp, email sau să ne suni la +4 0747 637 100

Desigur că tu poți munci peste aceste ore, cât dorești. De asemenea, dacă ești studentă sau ai deja un job, putem face un program preferențial pentru tine. Tu trebuie doar să te ții de el. Și dacă există situații personale subiective, care nu permit respectarea programului, îl putem readapta oricând.

Plata se face de regulă bilunar, adică de două ori pe lună, să fim siguri că nu rămâi fără bani. Dacă vei lucra cu noi, să știi că respectăm dispozițiile legale (apropo, este legal să faci videochat, reglementat legal prin Legea 196/2003, Legea de modificare 496/2004), astfel că vei lucra cu Contract de muncă.

Dacă vrei să te relochezi, să fii aproape de noi, să știi că putem să-ți oferim cazare gratuită în primele luni, într-un apartament de lux aflat la mică distanță de sediul nostru.

De asemenea, dacă ești din județul Mureș și totuși ai nevoie de cazare, discutam și îți vom oferi un avans în primele luni de contract.

Dacă te-am convins completează formularul de mai jos sau ne poți scrie pe chat, whastapp, email sau să ne suni la +4 0747 637 100