Job ca model videochat

Domeniul videochat-ului nu mai este o noutate! Pe orice site de joburi cauți, vei găsi cel puțin un anunț cu locuri de muncă disponibile ca și model videochat! Pe lângă acestea, au fost numeroase știri legate de acest domeniu! Toate articolele și știrile prezentate, arată o lume a desfățului, a cadourilor, a mașinilor luxoase și a excursiilor în zone tropicale, dar prea puțin se discută despre ceea ce trebuie să faci pentru a ajunge la toate aceste lucruri!

Dacă te gândești că poți să vii o zi la muncă și trei zile nu, NU te aștepta la rezultate! ( plus că în ziua respectivă lași softul deschis 6 ore jumătate din care tu lucrezi 3).

Dacă crezi că altcineva în afară de tine e responsabil în cea mai mare măsură pentru reușita ta, te înșeli! (Da, noi îți oferim suportul nostru, training, dar nu putem să facem munca în locul tău!)

Dacă vii la muncă cu atitudinea de „eu știu totul și nu am nevoie de voi” (în condițiile în care nu vorbești nici limba engleză și nici nu știi încă cum să stai în fața camerei și cum să abordezi membrii) mai bine stai acasă… sau nu te mira când nu reușești să ai rezultatele dorite!

Dacă crezi că poți în fiecare zi să vii în aceeași lenjerie și să ai aceeași abordare anostă și lipsită de entuziasm și viață.. și să reușești să faci mulți bani, Te Înșeli!

Gândește-te la viața unui actor pe scenă! La ceea ce face pentru a captiva publicul. La câtă muncă depunde înainte de reprezentația finală! Tu, ca și model videochat trebuie să ai un rol pe care să îl joci. Pasiune! Ambiție! Creativitate! Spontanietate! Dacă nu ești dispusă să faci totul cu pasiune și nu vrei să înveți, mai bine stai acasă!

Alături de noi, OnixStudio, vei crește atât financiar cât și personal. Noi contribuim la dezvoltarea ta personală.. dacă ne lași! NU te vrem dacă nu ești deschisă! Nu te vrem dacă nu ești muncitoare! Nu te vrem dacă nu iei acest loc de muncă în serios! Nu te vrem dacă nu conștientizezi cât potențial ai și ce lucruri frumoase putem să facem împreună!

Am să vă dau un exemplu al unui model ambițios care s-a închis o lună în cameră și a lucrat non-stop, reușind în luna aceea să facă 50.000 de dolari! Da, este o realitate! Bine, nu te vrem închisă în cameră o lună, dar vrem să știi ce înseamnă acest domeniu și ce anume ai de făcut pentru a reuși să îți atingi potențialul și pentru a câștiga sumele visate și vehiculate în toate articolele și știrile prezentate!

Așadar, OnixStudio din Târgu-Mureș, te va răsplăti cu bonusuri și numeroase cadouri, vei crește alături de noi, financiar și personal, dacă ești dispusă să faci tot ceea ce ai citit mai sus!

Te așteptăm cu drag!

Sună la numărul: 0747 637 100 și vino să ne cunoaștem!