Câstigă mai mulți bani prin angajarea în videochat

Avem o țară frumoasă, bogată în resurse naturale, plină de locuri și priveliști care îți taie respirația, dar situația economică și financiară din zilele noastre ne poartă pașii fie prin străinătate, fie în a ne lua mai multe joburi, pentru a putea supraviețui. Folosim acest cuvânt cu acest scop, al „supraviețuirii”, mai ales acum, cu situația actuală și tristă prin care trecem. Este tot mai greu să ne întreținem și să câștigăm suficienți bani, cu studii, fără studii, cu diplome sau fără. Și, pe lângă toate acestea, mai venim la pachet și cu o „karmă” a părinților, a bunicilor ori a celor care ne-au crescut, aceea că trebuie să luptăm, că viața este o luptă, că trebuie să ne chinuim și să muncim din greu să răzbim. Că doar prin suferință și sudoarea muncii depuse vom aprecia ce avem și asta este de fapt viața în viziunea lor.

Dar dacă nu este așa? Dacă avem șansa de a schimba noi lucrurile, de a obține ce ne dorim ușor, fără chin sau truda muncii grele, fără durere și gândurile de stres că salariul nu este suficient pentru a face față tuturor cheltuielilor? Dacă te-ai regăsit prin cuvintele noastre, dacă îți dorești să faci câți bani îți dorești sau dacă simți că vrei să îți ajuți și tu familia sau pe cei dragi, astfel încât să duci o viață decentă, poți face asta, optând să lucrezi în industria videochat.

Vei găsi numeroase anunțuri de angajare videochat, poate care îți vor promite multe, care vor părea prea frumoase ca să fie adevărate. Și din păcate, de multe ori auzim prea multe fete și femei care au avut experiențe neplăcute cu diverse studiouri de videochat apărute peste noapte, în aceeași notă și dispărute. Noi nu îți promitem Luna și stelele, însă îți putem promite că nu ne dăm bătuți niciodată. Îți putem promite că vom încerca să fim o familie, dar în același timp, să îți oferim cu profesionalism și seriozitate un loc de muncă stabil, sigur și în care să te simți în siguranță. Îți putem promite că vom fi acolo (aici) ori de câte ori ai nevoie și te vom respecta, asigurându-ne că nu îți lipsește nimic și că vii la muncă într-un mediu de gașcă, sincer, fără superiori și sancțiuni, fără stres și fără griji.

Poți câștiga cu siguranță mai mulți bani decât la orice job de pe piața muncii din România și să ai o viață mai mult decât decentă prin angajarea în video chat. Dacă crezi că asta este ceea ce ai vrea să faci și ceea ce ți se potrivește, te susținem și îți suntem alături. În funcție de preferințele tale, poți opta pentru a lucra pe ramura de adult sau pe ramura de non-adult. Așa cum spuneam, poți face bani. Mulți bani. Dar pentru a face mulți bani, trebuie să fii realistă și să înțelegi că la început este nevoie de timp și de răbdare. Este nevoie de timp, astfel încât să te acomodezi cu mediul online și lumea virtuală, să îți faci membrii tăi regulați, să legi prietenii și să te apropii de aceștia. De răbdare este nevoie în mod special, pentru că majoritatea persoanelor care nu cunosc mai nimic din această industrie cred cu tărie că din prima zi când au început munca și până într-o lună vor face mii și mii de dolari. Nu afirmăm că este imposibil, pentru că tocmai asta este magia acestei industrii, că din milioane de membri (aproximatix 40 milioane) unul ar putea fi fascinat de tine și de personalitatea ta din prima zi în care te-a văzut și de aici să pornești la premisa miilor de dolari.

Însă, din experiența noastră de peste 16 ani și până acum, în primele 3 luni, câștigurile medii pentru modelele care aleg să facă video chat adult, sunt undeva la 2000 – 5000 de dolari. Aceste sume sunt oricum super, dacă ne raportăm la situația actuală economică din țara noastră. Primele 3 luni sunt esențiale, pentru că în acest interval de timp se întâmplă multe, pe mai multe fronturi. Pe de-o parte, tu te acomodezi cu site-ul și ceea ce trebuie să faci, ajungi să cunoști membri și să ți-i „faci” doar ai tăi, adică ai sume de bani pe care te poți baza, iar în plus vor fi mereu membrii noi, de care te poți apropia. Pe de altă parte, tot în acest interval de timp, site-ul (sau site-urile) pe care vei face live streaming, va „întări” profilul tău și îl va „crește”, atrăgând mai mulți și mai mulți membri, adică mai mulți bani.

Pe parcurs, sumele vor crește, pentru că vei căpăta experiență. Nu există limite, totul ține doar de tine și de cât de mult timp ești dispusă să muncești. În funcție de timpul și responsabilitățile tale, poți opta pentru un program full time (8 ore minimum) sau pentru unul part time (minimum 4 ore) sau ceva adaptabil dacă ai anumite situații personale, însă este de la sine înțeles că petrecând mai multe ore online, cu atât mai mult profilul tău va ajunge în top și vei face mai mulți bani.

Dacă optezi în schimb pentru ramura de non-adult, statisticile ar putea concluziona că banii la început vor fi mai puțini, undeva la 1000 – 3000 de dolari, dar din nou, precizăm aceleași aspecte, totul ține doar de tine și de capacitatea ta de a socializa și de a fi deosebită. Pe ramura de non adult situația este mai interesantă, pentru că tu ești cea care va face magia, chiar dacă noi îți vom pune la dispoziție absolut orice ai avea nevoie. Avem modele care în prezent fac mii de dolari. Dar, nu au renunțat nicio clipă, au avut răbdare și s-au perfecționat în fiecare zi.

Alege să faci ce simți, dacă ai ajuns până aici. Ai o șansă de a te pune pe tine pe primul loc și de a schimba ceva. Prin angajarea în videochat poți câștiga atât de mulți bani cât îți dorești, tu ești cea care stabilește limitele. Noi nu putem decât să te susținem și să fim alături de tine, de când vei păși în biroul nostru și până când ne vom bucura alături de tine de succesul tău.