icon testimoniale

Când ești la începutul unui drum ai tot felul de întrebări și frici. Este în regulă?! Este ce îmi doresc?! Pot face asta?!
Pot spune cu mâna pe inimă că Onix Studio m-a ajutat să-mi găsesc răspunsul la toate întrebările și mi-a demontat toate preconcepțiile și fricile existente!
Munca uneori chiar aduce răsplată pe măsură ..dacă o faci în mediul care trebuie!

Sorina M.

, Model OnixStudio

testimonial5

Înainte să ajung să lucrez aici, mă chinuiam să supraviețuiesc de la zi la zi iar fostul job îmi aducea doar stres și frustrări.
În clipa în care te hotărăști să îți schimbi viața și îndrăznești să ieși din zona de confort, încep să se întâmple minuni.
Sunt fericită de decizia luată și de faptul că stilul de viață mi s-a schimbat considerabil … și toate acestea doar pentru că am îndrăznit să îmi las preconcepțiile deoparte!

Mihaela R.

, Model OnixStudio

testimonial4

De când mă știu sunt o visătoare. Mi-am dorit mereu să călătoresc în jurul lumii. Știm cu toții ce puțin se câștigă la un job normal.
Am ajuns dintr-o întâmplare la Onix Studio și dintr-o dorință de a-mi începe lista cu destinații.
De când sunt aici am reușit să vizitez Thailanda și Maldive și pe lângă acestea am făcut mai multe city break-uri în Europa. Dacă aș fi rămas la vechiul loc de muncă nu aș fi văzut nimic iar deviza mea este că viața e compusă din momente și senzații și dezvoltarea personală se realizează călătorind și interacționând cu diverse culturi și oameni. Aceeași interacțiune de oameni diferiți am găsit-o și în chaturile cu membrii pe care mi i-am adus aproape.
Sunt mulțumită de decizia luată și mă pregătesc pentru următoarea destinație!

Laura S.

, Model OnixStudio

testimonial6

Am 20 de ani iar de videochat am aflat de la o prietenă care lucrase înaintea mea la Onix Studio.
Am reușit să îmi dau avans și să îmi cumpăr singură un apartament și pe lângă asta pot să îmi ajut și părinții financiar oricând au nevoie.
Atmosfera la muncă este una foarte deschisă și am fost învățată cu foarte multă răbdare ce să fac și cum să îmi îmbunătățesc înfățișarea, stilul pentru a ține membrii cât mai mult în privat.
De cele mai multe ori cei care intră se simt singuri și au nevoie de un confident, vor să discute și să se simtă înțeleși. Este un mediu sigur. Pot să se deschidă. Am ajuns să fiu un terapeut pentru unii membrii.
Pe lângă acestea câștigurile sunt substanțiale și am reușit să îmi îndeplinesc unul dintre visuri. Le tai de pe listă pe rând pentru că acum chiar pot să o fac nu doar să visez la ele.

Maria M.

, Model OnixStudio

icon testimoniale

Fiind studentă și locuind într-un alt oraș am avut nevoie de un job care să îmi permită o oarecare flexibilitate pentru a putea îmbina cursurile și care să mă ajute să trăiesc decent.
Aici am găsit o echipă extrem de caldă și prietenoasă care m-a ajutat să mă dezvolt personal și să îmi depășesc așteptările salariale.

Ramona S.

, Model OnixStudio

testimonial5

Sunt o mamă singură și până să ajung în echipa aceasta frumoasă, care mă face să mă simt ca într-o familie, mă chinuiam cu ore lucrate peste program ca să pot să trăiesc.
Activitatea nu este ușoară, dar se poate învăța iar aici găsești și persoanele potrivite pentru asta.
Ajung să câștig undeva la 2500$ pe lună și asta îmi dă o satisfacție iar pe lângă aceasta programul flexibil mă ajută să pot să îmi rezolv celelalte lucruri și să îmi împart timpul cum vreau.

Cristina R.

, Model OnixStudio