Ce înseamnă VIDEOCHAT și ce presupune ?

“Videochat-ul” presupune interacțiunea cu mai multe persoane, prin intermediul unei camere web, adică acțiunea de socializare, așa cum aproape toți o facem zilnic cu familia sau prietenii, pe diferite platforme.

Industria videochat-ului a căpătat o foarte mare amploare de-a lungul timpului, încât, astăzi, orice persoană care are vârsta de minim 18 ani, poate lucra legal ca model de videochat.

Jobul de model videochat presupune așadar interacționarea cu alte persoane din diferite locuri ale lumii, prin intermediul unei platforme de live-streaming, adică ești „online”, iar celelalte persoane te văd și pot interacționa cu tine, atât în scris, cât și cu cameră web și microfon, adică poți auzi și vedea cealaltă persoană, dacă optează să aibă o discuție cu tine privată.

Locurile de munca in videochat sunt pe termen lung scaled
studente

Ce sunt SITE-URILE DE VIDEOCHAT?

Un site de videochat este de fapt o platformă de livestreaming, prin intermediul căreia poți să-ți desfășori activitatea de model videochat. Una dintre aceste platforme de livestreaming pentru videochat fete este LiveJAsmin. Studio-ul nostru colaborează cu această platformă încă de când am început să mergem pe acest drum, în urmă cu mai bine de 16 ani.

Studio-ul nostru din Târgu Mureș este printre singurele studio-uri din România care a fost premiat de LiveJAsmin și care a câștigat numeroase concursuri naționale și internaționale, fapt care atestă atât experiența, cât și profesionalismul nostru.

CÂT POȚI CÂȘTIGA DIN VIDEOCHAT?

Excluzând masonii, oligarhii ruși, mafia și Iluminatti, videochat-ul probabil că este singurul job legal, în care nu există limite atunci când vorbim de cifre și de bani – poți arunca o privire pe galeria câștiguri videochat. Ceea ce este important însă, este implicarea fiecărui model.

Noi suntem alături de tine pentru a te dezvolta, a crește și a deveni cea mai bună.

Ce inseamna video chat