Misiunea ONIXSTUDIO – CEL MAI BUN STUDIO DIN MUREȘ ȘI CLUJ NAPOCA

Am început această misiune, aceea de a crea cel mai bun studio videochat din Mureș, în urmă cu mai bine de 16 ani. Lucru ce ne-a permis ca în 2022, să deschidem cel mai performant și luxos studio în Cluj Napoca. Conform DEX, cuvântul „misiune” reprezintă „o menire, o însărcinare, dată cuviva, cu un scop determinat”. Nu am ales întâmplător să folosim acest cuvânt, pentru că în orice menire, în orice misiune, ai mereu un scop determinat pentru care alegi să o faci sau să te implici în ea. Și deși am început de jos, având doar o viziune a ceea ce ne dorim să facem, am avut și altceva mai prețios, adică un scop.

Astăzi, după mulți ani de experiență, timp în care ne-am confruntat cu foarte multe, am ajuns să fim cel mai bun studio videochat din Târgu Mureș și Cluj Napoca. Și nu spunem noi aceasta, chiar dacă mulți ar spune că modestia nu mai este o virtute. Faptul că suntem cei mai buni în ceea ce facem, o spun atât modelele, dar și cifrele, care, așa cum se spune, nu mint niciodată (bine mai puțin în filme, când acțiunea se desfășoară cu spioni și delegați „contabili” experți în arte marțiale, pentru a deturna acțiunile unei companii malefice, care vrea să acapareze toți banii de pe pământ).

studio videochat1 v2
studio videochat2

SUNTEM CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU TINE

Da, suntem o echipă super de gașcă, o echipă dedicată trup și suflet pentru orice model care ne pășește pragul „casei”, astfel încât, odată ajunsă la noi, să realizezi că acesta este locul unde trebuie să fii, că te poți opri din alergat după studio-uri care te folosesc și nu te plătesc, studio-uri care nu sunt inființate în conformitate cu legea sau studio-uri unde nici măcar nu ești bagată în seamă, nici măcar de celelalte colege și te întrebi ce cauți tu acolo sau dacă vei reuși să faci vreun ban.

FACEM PERFORMANȚĂ ZI DE ZI, ORĂ DE ORĂ, MINUT DE MINUT

Ne bucurăm să spunem că facem performanță și excelăm. Ne bucurăm să spunem că nu ne mulțumim cu puțin. Suntem și vrem să fim în continuare cei mai buni. Ne aflăm constant în topurile celei mai mari platforme de streaming, respectiv LiveJAsmin, iar modelele noastre fac performanță zi de zi, lucru care poate fi observat și în galeriile noastre foto și video, în care sunt prezentate în detaliu câștigurile unor modele, pe diferite perioade. Ne adaptăm și ne schimbăm constant, ne implicăm profund în orice lucru pe care îl facem, inclusiv în aspectul studio-ului, pe care l-am transformat într-un loc cald și primitor, într-un loc în care poți să și excelezi, dar să te simți și ca acasă.

studio videochat3
angajari4

SUNTEM FLEXIBLI ȘI ALĂTURI DE TINE, PAS CU PAS

Mediul de lucru la studio-urile noastre de videochat din Târgu Mureș și Cluj Napoca este unul cald, calm, lejer și plăcut. Avem o echipă tânără, dar profesionistă, avem modele super de treabă, care îți vor deveni mai întâi colege și apoi prietene. Știm cât de greu poate fi la început, până te integrezi și treci de perioada de „tranziție”, dar la noi, treaba asta se desfășoară pe fast-forward, în sensul cel mai bun. Suntem flexibili și foarte înțelegători, ceea ce înseamnă că vei găsi mereu înțelegere la noi cu privire la orice solicitări sau idei ai avea. De aceea, ne-am și gândit în timp la un program de lucru flexibil, adaptat în 3 ture, cea de dimineață, cea de amiază și cea de noapte, astfel încât să poți să te ocupi fără probleme și de viața ta personală. Dacă cumva urmezi o facultate sau alte forme de studii, putem oricând să adaptăm un program diferit, astfel încât să poți reuși să te „împarți” acolo unde trebuie. Condițiile de angajare sunt relativ simple, nu ne dorim decât să fii serioasă și determinată, să ai 18 ani împliniți și să cunoști limba engleză, măcar la un nivel conversațional. Toate celelalte se pot învăța pe parcurs și „din mers”, dar te asigurăm că vom fi alături de tine pas cu pas și nu te vom dezamăgi.

Ne mândrim cu o EXPERIENȚĂ DE 16 ANI ( nu știm câți pot face asta dacă sunt sinceri )

Experiența pe care am acumulat-o de-a lungul celor peste 16 ani în industria videochat-ului, ne face probabil cei mai experimentați. În toți acești ani, am ascultat mii de povești, care de care mai triste, impresionante, marcante sau fericite. Am crescut și noi odată cu modelele, am învățat extrem de multe și încet, încet, am ajuns în 2022, să deschidem a 2 a locație în Cluj Napoca – un studio de videochat dotat și echipat cu cele mai performante si luxoase accesorii si echipamente, care să le ofere modelelor totul pentru a face performanță rapid și simplu. Ne place să ne amintim cu nostalgie la toată creșterea noastră, fiind conștienți de unde am plecat și unde am ajuns. Și, așa cum spuneam, nu o spun doar modelele, fie cele care și-au îndeplinit „misiunea”, fie cele care au rămas. O vorbesc și toate certificările, diplomele și premiile naționale și internaționale pe care le-am câștigat, dar și cifrele obținute de modelele cu care colaborăm.

studio videochat5

Aplică pentru job-ul de model onix studio

ECHIPA ONIX STUDIO

ATMOSFERĂ RELAXANTĂ

Ce să îți spunem despre noi? Suntem o echipă dedicată și prietenoasă. Atmosfera la noi este relaxată. Facem glume, ne distrăm, socializăm, dar facem și bani. Deși ne place să ne distrăm, punem accentul și pe seriozitate și pe muncă de calitate.
Tocmai aici este cheia. Să știi să îmbini utilul cu plăcutul. Dacă nu ne cunoști, dacă nu ai auzit despre noi de la prietene sau din spațiile din mass-media, putem să ne descriem în cateva cuvinte, ca să ne cunoști mai bine și să te simți relaxată și în largul tău cu noi.
Am înființat studio-ul în Târgu-Mureș acum 16 ani (ce repede a trecut!), in anul 2006. Am început ca și tine probabil, cu vise, gânduri și speranțe. Cu încredere mai presus de toate. Am plecat cu pași mici și am ajuns în prezent să fim cei mai buni. Ne recomandă astfel seriozitatea și puterea pe care colectivul minunat a creat-o de-a lungul timpului, care a crescut și a tot crescut. Unde-s mulți, puterea crește.

studio videochat6
studio videochat8

COLEGE FRIENDLY

Colegele tale – să sperăm că soon to be, sunt foarte friendly. Mai ales cu tine, știind că ești la început. Cu toții știm ce înseamnă să fii la început, să nu cunoști pe nimeni. Însă, chiar dacă poate ești mai timidă la început, nu-ți face griji, ne socializăm imediat ☺
Din anul 2006 și până acum încercăm să ne perfecționăm continuu. Suntem cei mai buni și asta fără modestie. Din păcate cu modestia nu ajungem departe. Ci cu încrederea de sine, cu munca, cu ambiția și cu speranța că vom fi cei mai buni, împreună cu tine.
Suntem la dispoziția ta oricând, la orice oră din zi și din noapte, astfel încât tu să îți îndeplinești visele, să faci performanță, să devii independentă și să fii împlinită și fericită. Pot părea cuvinte mari, pot părea cuvinte ușoare. Dar ai încredere. Noi am avut și am reușit!

OUTFIT SENZUAL

Când o sa ne faci o vizită, o sa descoperi o echipă deși tânără, foarte profesionistă. Avem colege pasionate de make-up, care te vor transforma, îți vor scoate în evidență cele mai frumoase trăsături și te vor încuraja să te simți bine în pielea ta. Avem în gașcă o hair-stylistă super de treabă, care va avea grijă de coafura ta, astfel încât să atragi toate privirile online din lume și freza să reziste ☺. Avem și un designer. Ai idei deosebite? Și ea va vrea să le audă. Vei avea un outfit inedit, un outfit senzual, ca să poți întoarce toate capetele online. Avem un fotograf pasionat, care nu va înceta să te provoace, astfel încât să ai cele mai reprezentative poze ale tale, ale senzualitații și naturaleței tale. Pozele de tip „glamour” sunt deosebit de importante. Așa cum poza de profil de la Facebook spune multe despre tine și aici este importantă. Știi cum se spune, „O poză face cât o mie de cuvinte”.

studio videochat7