Profesarea în industria videochatului este destul de amplă, vastă și cuprinzătoare, ceea ce înseamnă că dacă nu știi ce să alegi sau de unde să începi, ai nimerit bine, pentru că în cele ce urmează vom discuta despre ramurile videochatului și îndeosebi, de cea a videochatului adult (cunoscut și sub denumirea de videochat „nude”).

Dacă ai avut vreodată curiozitatea de a accesa o platformă de videochat, cum ar fi spre exemplu, LiveJasmin, ori altă platformă, sau dacă ai cochetat în acest domeniu, dar, dintr-un motiv cunoscut doar ție ai ajuns să renunți, iar acum ești curioasă să începi din nou, dar cu simț de răspundere, ai observat că există diferite secțiuni pe platformă, care se împart în multe categorii. Prima împărțire este cea mai simplă și clară, respectiv partea de nude și partea de non-nude. Aici diferența este destul de evidentă, adică zona de adult videochat implică nuditate și sexualitate explicită, în timp ce zona de non-nude nu implică sexualitate, dimpotrivă, platformele sunt foarte stricte din acest punct de vedere, interzicând-o complet, chiar și cu sancțiuni (suspendare cont, mustrare, etc.)

Prin urmare, dacă pe latura de non-nude treaba este relativ simplă, în ceea ce privește ramura de adult, aici lucrurile se pot diversifica și împărți în mai multe tipuri și subcategorii, cum ar fi: fetish, mature, lesbian, couples, amateur, transgirl, etc. Denumirile sunt evidente, dar ceea ce este interesant, este ramura de fetish, care include o multitudine de „willingnes”, adică ceea ce este dispusă să facă modelul în privat, cum ar fi squirt, footfetish, BDSM, SPH, bondage, double penetration, anal, high heels, latex, striptease, smoking, submissive, toys, twerk sau role play, spre exemplu. Nu există o limită a ceea ce ești dispusă să faci și trebuie să știi că tu ești cea care decide ce categorie vrea să urmeze și ce vrea să facă. Dacă spre exemplu, alegi o categorie „normală”, show-urile tale private vor privi doar un teasing, un striptease și un show erotic, având ca scop plăcerea membrului. Dar, dacă vei dori să faci parte și din categoria care implică fetish-urile, trebuie să te gândești la ce îți place și ție să faci.

De ce este acest lucru important? A face videochat adult trebuie să fie ceva cu care te simți safe, mândră, sexy și încrezătoare. Dacă ești o fire puternică și ai o personalitate independentă, cu siguranță un fetish bazat pe dominare ți se va potrivi ca o mănușă. Tot astfel, dacă ai niște picioare frumoase și știi cum să ți le pui în evidență, vei face bani frumoși, făcând ceva ce îți place. Să luăm următorul scenariu, să îți imaginezi mai bine cum stau lucrurile și să afli în același timp, cum te-ai simți făcând acest show.

Ești așadar în fața camerei web, în propria ta cameră super fancy de la studio, ai decorul super, ai totul pregătit, te auzi la o calitate excepțională și asta este extrem de important și ai să vezi de ce. Ești abordată de un membru care te salută politicos și fiind că a observat pe profilul tău că ești „willing to footfetish”, te întreabă dacă poate beneficia de un show privat, doar pentru el. Bineînțeles că accepți, am stabilit de la început că faci ceea ce îți place și ție, simțindu-te confortabilă. Intrați în privat și începi show-ul. Pentru acest spectacol pe care îl vei performa, ai nevoie de o pereche de ciorapi sexi sau chiar dresuri super elegante, sunt o groază de modele sexy. Spuneam că sunetul este important și acum afli de ce. Pentru o persoană care este into footfetish, teasingul și sunetul unghiilor tale „zgâriind” ciorapii și trăgându-i de pe piele, revenind înapoi, este extrem de sexy. După acest teasing de calitate, îți vei da ușor ciorapii jos, urmând o adevărată artă de mulțumire și „whorshipuire” a picioarelor tale, poți folosi și o loțiune, mângâindu-le și dezmierdându-le. Ca și hint și secret de stat, partea cea mai erotică pentru o persoană care este atrasă de picioare într-un mod care îi produce plăcere și gratificare sexuală, este … talpa („sole” în engleză, nu degeaba sună a „soul” pentru aceste persoane). Vei încheia show-ul la cote maxime, având o performanță unică, specială și care îl va face pe acest membru să se întoarcă la tine absolut de fiecare dată.

Acum, acesta a fost un singur exemplu de ce poți face pe ramura de adult și ce înseamnă aceasta. Videochatul adult implică foarte multe, dar mai mult decât atât, implică deschidere, dezinhibare și gândul de a-ți produce ție plăcere mai înainte de toate. Exemplul de show de mai sus l-am exemplificat doar pentru a înțelege mai bine ce poți face, că limita este cerul când vine vorba de imaginație, dar și faptul că un trainer de la un studio de videochat cu experiență, te va învăța toate aceste lucruri. Te va învăța ce să faci, cum să abordezi membrii, cum să îi atragi și să îi faci să revină de fiecare dată la tine, alegându-te pe tine din mii și mii de fete.

Deci, ce înseamnă și ce implică videochatul adult? Acesta înseamnă nuditate, sexualitate și senzualitate, înseamnă să fii mândră și sigură pe tine, pentru a începe și a duce la bun sfârșit un show excepțional, unic și de calitate. Videochatul adult implică să fii stăpână pe tine și pe situație, să te adaptezi din „mers”, să faci doar lucrurile cu care te simți confortabil și să te bucuri de tot ce se întâmplă în această lume virtuală, care deseori este mai intensă de mii de ori decât cea normală. Cât despre alte „aptitudini”, totul este în regulă, ținând cont că nu ai nevoie de cunoștințe generale sau de limbă engleză, decât la nivel conversațional, având în vedere că accentul este pus pe show-urile tale, pe teasing-uri și pe capacitatea ta de a face un membru să se simtă special și unic și bineînțeles, să aibă ochi și urechi doar pentru tine. Nimeni nu se naște învățat, așa că nu trebuie să fii deloc descurajată, toate se învață, trebuie doar să ai încredere în tine, să îți aduci propriile bucurii și să lupți pentru ceea ce îți dorești.